Blog 6 van Riene

Blog 6 van Riene

Het is nu maandag 19 november 21,00 uur het grote aftellen is begonnen, woensdag mogen we naar de stembus om te gaan stemmen voor een grote gemeente Hoeksche Waard.

Ik ben benieuwd of mensen ons genoeg vertrouwen om op ons te stemmen, woensdagavond rond 00.00 uur weten we het.

De campagne was best zwaar en ik weet dat we niet ieder dorp in de Hoeksche Waard hebben bereikt we hadden ook in tegenstelling tot de al bekende partijen een totaal budget van 300 Euro met daar tegenover een budget van bijvoorbeeld 25,000 Euro van het CDA.

We kwamen gewoon simpelweg tijd en geld tekort. Als we in de raad komen gaan we dit ook zeker proberen goed te maken.

Als we in de raad gekozen worden is het aan u inwoners van onze mooie groene Hoeksche Waard om ons te laten weten wat u wilt voor uw dorp of uw buurtschap, wie weet nu beter wat er moet gebeuren als u die daar woont en leeft. Dit kan door te mailen naar hartvoorallekernen@gmail.com

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

2 januari is de eerste vergadering van de nieuwe raad en zijn we 1 grote gemeente met een oppervlakte zo groot als de stad Rotterdam. Voor die tijd moet er nog een tijdelijke burgemeester worden gezocht en benoemd, een raadsakkoord of een coalitie akkoord worden gemaakt, dit betekend dat er aardig wat vergaderd en overlegd moet worden vanaf donderdag 22 november.

Ik ben benieuwd of wij mee doen, om op te komen voor uw belangen.

Kortom nog een paar spannende dagen en dan weten we het.

Een sociale en groene Hoeksche Waard maken we samen.

Groetjes

Riene Verburgh

 

2 gedachten over “Blog 6 van Riene

  1. Lieve Riene, we kennen elkaar al aardig wat jaartjes, al is het dan ook van afstand. Ik heb je leren kennen als een lieve,heel sterke en strijdbare vrouw met het hart op juiste plek en als er nu één ding nodig is in dit land dan is het dát wel!! Ik wens jou en je medestrijders voor een mooie Hoekse Waard ALLE succes toe de komende verkiezingen. De mensen in de Hoekse Waard verdienen het, de Hoekse Waard verdient het!!

    In Friesland noemen we wat jullie willen Mienskip!! Zorg(en) voor en omkijken naar elkaar!

Een reactie plaatsen